22.9.05

Salut!
avui no vaig a escriure massa, que se m'ha trencat un pal d'escriure i vaig en el de reserva que es una puta merda. Este matí he anat a València a matricular-me, regular-mal, de les quen volia agafar ni una, al final no m'ha quedat tan malament, història recent del País Valencià i Taller d'escriptura teatral a banda de les obligatòries...lo xungo ha vingut despres.....

+++ INTERRUMPIM LA COMUNICACIÓ PER A INFORMAR DE QUE ELS COMENTARIS EXISTEIXEN, DES D'ACÍ ANIME A TOTHOM QUE LLIGA EL BLOGA QUE DEIXE UN COMETARI, ÉS TAN SIMPLE COM CLICAR SOBRE EL TEXT "0 comentaris" AL PEU DE CADA ENTRADA DEL BLOG I ESCRIURE QUALSEVOL COSA +++

...ejem...perdó, com deia, lo xungo ha vingut després, quan de camí al centre la cadira se m'ha parat davant la facultat d'història, ja portava temps donant-me la murga, de fet, l'altre dia vaig anar a l'ortopèdia a vore si li trobaven alguna cosa. Conversa:

- A vore, que li passa?
- Mira, és que me fa paraetes - com chiquito -, vaig pel carrer normal, pega un colp i continua. Podria ser que hi ha alguna conexió de la bateria que no està bé?
- No, si fora això se't pararia completament.

Tot seguit el senyor neteja una cosa del joystick i ale, a correr! Avui quan se m'ha parat hem tornat a l'ortopèdia i...endevineu el que era? doncs sí, hi havia una mala conexió de la bateria!

La veritat és que continuaria escerivint, però en un razto me pire a sopar i he de revisar la llista d'exèrcit per a demà, que jugue una de 6.000 punts, ahi es nada (jo només en duc 3.000). Ale, que sus den.