5.12.05

Com naix un fanzine #2 (el retorno)

Pues seguint amb la sèrie començada fa un mes ací ve la segona part, ja diuen que segones parts mai foren bones i la reunió d'ahir començà en fracàs, dels sis que estavem a l'anterior només erem 3, encara que hi hagué un acoplat nou. De totes maneres la reunió va servir per a decidir el nom del fanzine, entre coses com Els Megapix, Ramera, Espanyoles o SPQR (Sagunt Poble Que Respira) vam elegir 16 o setze o SETZE o XVI o com es vullga escriure, ara falten els continguts, que per ara ja tenim un article de juanma, a més dels aparaulats que no són pocs, però com diuen els perros españoles: del dicho al hecho hay un trecho... I una altra cosa, esta obert un forum per a parlar del fanzine ací.

I per animar un poc l'entrada, ací vos deixe amb la primera plana de la nova entrega del xiquet xilipolles que volia volar:

PD. menuda caca, se veu molt menut.....premeu sobre la imatge i ho voreu més gran

1 comentari:

Esteboix ha dit...

Ahi sargento de hierro, señor si señor, per cert tinc la teua cartera... i una altra cosa, no me contestes als comentaries per ahi desperdigats, que tu tambe pots comentar al teu blog, no està prohibit ni res...