19.9.05

Ja era hora... però és que les vacances es lo que tenen, quant menys fas, menys ganes de fer. Sí o no? i es que només m'abellix escriure quan tinc algo més important que fer, com estudiar, per exemple. Però s'ha acabat de fer el gos! a escriure favaes!

Per on començar? bueno, l'altre dia vaig anar a Futurama a carregar de tebeus... 3 Blame!s, Noise i Lobezno Snikt! tot de Tsutomu Nihei, que ja vaig comentar algo d'ell quan me vaig pillar el Blame! 3, però reitere que és dels pocs japonesos dels que m'agrada el dibuix i la temàtica. També me vaig pillar una novela gràfica de Sin City, de Frank Miller, molt guapo també, lo que passa és que ja el senyor se flipa amb el color, m'agrada molt més quan és tot en blanc i negre, a lo millor algún toquet, però poc, no com a este tebeu, que fica a una tia sempre de taronja, el color puede ser guai, pero al final cansa senyor Miller. I 30 Dias de Noche i Dias Oscuros, uns tebeus de vampirs amb dibuixos d'eixos raros amb molt de photoshop, rollo les portades de libros de sangre, no sé com explicar-ho, i en aquest cas una imatge val més que mil, paraules, o siga que me n'estalvie més de dos mil. Estàn prou bé estos dos, bueno, l'argument és completament ordinari tractant-se d'una història de vampirs, però els dibuixos estàn suficientment bé com per a paliar eixe mal. La meua visita a Futurama va acabar amb l'adquisició de Superman Rojo, una serie de tres tebeus (enquadernats junts) dins de la col·lecció Otros Mundos, tracta de que hagués passat si la càpsula de del superheroi hagués caigut a una granja de Ucraïna, el senyor acaba fent-se el president de la URSS i de tot el món excepte dels EUA, està bé com a curiositat, però no soc jo de superherois... que com a fricada diré que li han fet un ninot, que es suposa que ha d'eixir a la venda este hivern, per 75$, al voltant de 60 eurazos, no sé el tamany, però per eixe preu supose que tindrà almenys un pam d'alçada...Vos deixe amb una foto d'ell.

Estic fotogènic avui...que se li va a fer...a vore, més coses, bueno, després vaig anar a imágenes (la ruta del bacalao) a pillar-me el manual del confrontation, un joc d'escaramusses amb miniatures de la marca francesa Rackham (http://www.confrontation-es.com/), està guai perque és necessiten poques miniatures, el que significa que no crearà un forat massa gran a la butxaca, ara falta que me'l lligca (com collons es conjuga el verb llegir???) per a fer algunes tanganes, a vore com està el sistema...

Creieu que ja en teniu prou? doncs no! avui m'he instal·lat l'Skype (http://www.skype.com/intl/es/), és com un messenger de veu. L'he provat amb l'Arnau i va prou bé, jo creia que s'escoltaria prou pitjor, per a qui em vullga agregar estic per esteboix.

Ale, ara sí que sí, me pire a llegir, que m'estic llegint un llibre sobre la batalla de Stalingrad. Adéu camarrades!