5.12.05

Com naix un fanzine #2 (el retorno)

Pues seguint amb la sèrie començada fa un mes ací ve la segona part, ja diuen que segones parts mai foren bones i la reunió d'ahir començà en fracàs, dels sis que estavem a l'anterior només erem 3, encara que hi hagué un acoplat nou. De totes maneres la reunió va servir per a decidir el nom del fanzine, entre coses com Els Megapix, Ramera, Espanyoles o SPQR (Sagunt Poble Que Respira) vam elegir 16 o setze o SETZE o XVI o com es vullga escriure, ara falten els continguts, que per ara ja tenim un article de juanma, a més dels aparaulats que no són pocs, però com diuen els perros españoles: del dicho al hecho hay un trecho... I una altra cosa, esta obert un forum per a parlar del fanzine ací.

I per animar un poc l'entrada, ací vos deixe amb la primera plana de la nova entrega del xiquet xilipolles que volia volar:

PD. menuda caca, se veu molt menut.....premeu sobre la imatge i ho voreu més gran

4 comentaris:

JUARMANUE ha dit...

I NO FIKAR KE LA KABEZA PENSANTE DE SETZE ERA JO............
.........................................................................................................................................................................
NO COMENT!!!

Guillem ha dit...

1- No ho ficaràs per que la idea va sorgir dels quatre, "setze" és l'evolució i progressió de idees anteriors, ademés, alhora que contàvem els termes jo ja estava pensant en posar com a nom el número que sumàven entre totes, lo que pasa és que tu rematares abans que ningú lo que crec que estàvem pensant tots en eixe moment. Así que no te creas, que no te lo inventastes tú en casa de Juanra. Ja!

2 - No és que m'importe Esteve, si li "dedique" un mini post al meu blog no és importància, és una "reflexió" sobre el fet, per que aquell dia estava fons els collons de sentir a tot el món parlar de lo mateix. Que esmente alguna cosa no significa que m'importe.

3 - A vore si ix ja la segona part del Niño Gilipollas!

Esteboix ha dit...

Ahi sargento de hierro, señor si señor, per cert tinc la teua cartera... i una altra cosa, no me contestes als comentaries per ahi desperdigats, que tu tambe pots comentar al teu blog, no està prohibit ni res...

Guillem ha dit...

Ja me temia que la cartera estava aen ta casa...