29.6.08

El cine que ja deuries d'haver vist (i el que no deuries de vore mai)

Hola muchachada, crec que ja és hora de que publique un xicotet programa del que serà l'inici de la terrassa d'estiu, he pensat que posarem una pel·lícula entre setmana i una en cap de setmana, per a que tothom se puga passar. Per a començar, les sessions d'entre setmana seran part del cicle "Time Warp", per celebrar l'estrena, per fi, de Los Cronocrímenes, de Nacho Vigalondo, passarem pel·lícules que tracten sobre els viatges pel temps i les paradoxes que implica. Les sessions de cap de setmana formaran part del cicle "El cine que ja deuries d'haver vist", la funció del qual és ni més ni menys que educar a mon pare.

Feta ja la introducció vos deixe amb el programa quasi-definitiu:

Dijous 3 de juliol
Primer (Shane Carruth, 2004)

Dissabte 5 de juliol
El Padrino (Francis Ford Coppola, 1972)

Dimecres 9 de juliol
Donnie Darko (Richard Kelly,2001)

Divendres 11 de juliol
Star Wars (George Lucas, 1977) o El Padrino II (Francis Ford Coppola, 1974)

Dimarts 15 de juliol
Doce monos (Terry Gilliam, 1995)

Dissabte 19 de juliol
No Country for Old Men (Germans Cohen, 2007) o El Hombre Elefante (David Lynch, 1980)

Dimecres 23 de juliol
Pendent d'elecció

Totes les pel·lícules seran projectades en versió original subtitulades, llevat que els subtítols no estiguen disponibles. Les sessions començaran quan es faça fosc, entre les 22 o les 22.30. Si teniu alguna proposta o algun dubte pegueu-me un toc, o feu-me un mail. Si es possible aviseu si aneu a vindre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, gañán

Jo vote per El hombre elefante, i per projectar les 3 de El Padrino o les 3 de Star Wars viejunas, que posar-ne una o dues es queda un poc curt.
I 2001 és una altra suggerència.

fins aviat

Esteboix ha dit...

si, el plan seria fer les 3 de cada, però seguides no. Que tinc veins, i contant que comencem a les 10 i pico se'ns pot fer de dia.