15.2.06

Inicis

La veritat és que estic començant aquesta entrada sense saber ben bé el que vull contar, i es que des del diumenge que volia posar algo però entre que tenia els palos d'escriure trencats i que havia de fer un exercici per al taller d'e-tipografia que estic fent, no havia trobat el moment. Excuses, diran alguns, doncs sí, però que li anem a fer... La veritat és que aquest podria ser un post d'inicis, el bueno, el friki i el malo podriem dir, fent un acudit roïn... però que molt roïn, però com ja vos l'heu tragat toca fotre's!

El bo: m'he llegit (i he acabat) voluntàriament una novel·la de Ferran Torrent, i direu: i a mi que? pues molt, perquè de fa temps que volia i no m'atrevia degut a una mala experiència que vaig tenir amb ell, i es que no m'agrada llegir sobre llocs que conec i este tipet situa les seues novel·les València. Però bé, l'he llegida i m'ha agradat. El llibre en qüestió és "Cambres d'acer inoxidable", és una novel·la de Butxana, que per a qui no ho sàpiga, és un detectiu privat que ja porta bastantes pàgines escrites a la seua esquena.

El freak: avís a la comunitat! si no vols contaminar-te i que els teus amics et diguen que eres un freak sectari, salta't aquest paràgraf! Per fí una campanya de Mordheim com Khorne mana! este cap de setmana, divendres de vesprada i dissabte non-stop (bueno, paràrem per a vore humor amarillo, però també es pot contar com a frikada, no?), estiguerem jugant a Mordheim, un joc de miniatures de baralles entre bandes per dins d'una ciutat destruïda per un meteorit, per ara som sis persones jugant-la, però des d'aci anime a tothom a que traga a passejar al freak que porta dins! airealo que huele a cuco!

I el roïn: les classes...per a que dir més...

Ferran Torrent a la Viquipèdia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Ferran_Torrent
Cambres d'acer inoxidable: http://www.massipfons.com/ca/llibres/cambresacer.htm
Mordheim: http://www.games-workshop.es/especialista/mordheim/