26.2.07

Proposta

Hola a tots, fa temps que no escric res de profit, però es que no se m'ocorre res. Podriem fer una cosa, deixeu als comentaris algun tema del que vullgueu que escriga i ho intentaré fer, a vore que tal ix la cosa, vos pareix?

4 comentaris:

Arnau Boix i Pla ha dit...

Necessitaria la sabiduria del Doctor Boix Consulting per a solucionar un temeta. Resulta que tinc un dolor permanent, em fan mal els falleros, i volia saber què puc fer per solucionar-ho. Hi ha alguna vacuna? De moment són casos aïllats, jo mateixa encara no he desenvolupat la malaltia, pero ja note els símptomes. Em tem el pitjor, una pandèmia de falleros! El risc és real?

Arnau Boix i Pla ha dit...

Vaia èxit la teua crida a propostes... Sumo i sigo: per què collons em pregunten com es diu Arnau en castellà i per què es tradueixen els noms propis de països. Jo no compre el pa.

Anònim ha dit...

YO TENGO UN NOVIO QUE SE LLAMA GUILLERMO ... JIJIJI

Anònim ha dit...

Bé Esteboix, enca no havia vist esta "proposta"... el dimecres vaig pujar al parc i fins avui no havia mirat blogs... ja sas que continue sent un blogadicte!! jajajajaja!! podries parlar d'això, de perqué ens fem blogadictes, que tenen estos espais?? avanda de poder konfesarte sense que "ningú" s'enadone... jajajaja! D'això anteneu l'Arnau i tu, no?? jajajaja!!

inga! Agur!!{) JUARMANUEL!