3.3.07

Fallers

Doncs sí, Arnau, sembla ser que el polen de pi provoca una estranya reacció en les glàndules suprarrenals que fa que els que posseixen el gen mig-ouet segreguen les hormones anomenades petaendorfines, que fan que un mig-ouet normal es transforme en un faller i que depenent de la influència social de cada subjecte provoquen diferents símptomes, a saber:

N1: o nivell mitjà/baix, són persones com tu i com jo, afecta més ràpidament i amb més contundència a aquells que es troben entre els 7 i els 27 anys, els primers símptomes són l'adoració a estàtues i una necessitat compulsiva de cremar i fer explotar coses. El segon, només a partir dels 15/16 anys (encara que cada vegada s'adquierix més prompte), és la necessitat d'ingerir alcohol, hi han estudis que arriben a la conclusió que aquest comportament es deu a que l'alcohol és un inhibidor de les petaendorfines, per aquesta raó arriba un moment en que la majoria dels mig-ouets paren de segregar-les i es tornen a convertir en persones normals. Hi ha també un comportament únic en el sexe femení, que es manifesta en la transformació del seu cabell, els ixen ensaimades a la zona temporal i hi han zones del cabel, que s'endurixen fins a la consistència del metall, sobre tot a la part occipital superior.

N2: nivell mitjà/alt, són del rang dels anomenats presidents de falla/falleres majors. A banda de tots els símptomes anteriors, aquests senten la necessitat de malgastar energia, la manera més extesa és la d'iluminar els carrers constantment, fins al punt que hi ha zones on sembla que mai es pon el sol. Aquests subjectes són també els principals incitadors a la crema d'objectes, els investigadors encara no tenen clara la finalitat d'aquest comportament, de les possibles explicacions n'hi ha tres que són les més acceptades, a saber: 1. perquè per a parar la producció de petaendorfines és necessàri que l'alcohol a la sang adquireixca temperatures elevades; 2. per a emetre grans quantitats de CO2 a l'atmosfera (aquesta hipòtesi pren com a recolzament la negativa dels mig-ouets a canviar els materials de les seues fogueres per altres de menys contaminants); i 3. pel simple plaer de cremar.

N3: nivell alt, hi ha molt poques persones que tinguen la inlfuència social suficient per a arribar a aquest nivell, es tracta dels alcaldes/presidents. Manifesten uns símptomes similars als pròpis del rang N2 (no els del rang N1), encara que degut a l'augment de recursos que poden controlar els efectes d'eixos símptomes es veuen exponencialment augmentats. A més desenvolupen un grau d'inconsciència social suficientment elevat com per a preocupar els científics que els investiguen, un exemple d'açò el podem trobar en el subjecte anomenat Rita Barberà, que recentment incitava els menors de 12 anys a fer ús dels explosius anomenats petards obviant el risc que comporten.

Estimat Arnau, espere haver contestat la teua pregunta, només em queda dir que no tens per que preocupar-te, ni tu ni jo som posseïdors el gen mig-ouet, no tindries per que mostrar cap dels símptomes descrits. Hi haurà vegades que creuràs que seria millor convertir-te en mig-ouet a sofrir-los en silènci, res més allunyat de la realitat, hi han estudis que demostren que aquest comportament minva any rere any les capacitats intel·lectuals dels mig-ouets.

Com últim apunt haig de fer notar que hi ha persones (poques però existeixen) que tot i desenvolupar el síndrome del faller posseeixen una actitud crítica vers el comportament del faller paradigmàtic, i com a exemple els autors d'aques bloc: el Bloc Faller.

PRÒXIMA ENTREGA: TRADUCCIONS

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno bueno bueno mi kerido drugo! Bieni bieni bieni! aleshores a mi kom me katalogues tiu??? jajajajajaajajaja!! la kuestio no crec que estiga ahi, la kuestio esta en ke la tradició fallera, era una cosa popular del pais valencia, ke els putos feixistes espanyols van takar i ke ja no s'asembla en res al ke era... no?? o a cas keda algún faller/a nacionalista? o antinacionalista espanyol? si així sona millor... xD!! Bueno! ke visken les falles! ke pa d'això m'omplin la buxaca!! jajajajajajxD!!!

Anònim ha dit...

Sóc JuarMa... encara que ho hauras notat, per les faltes i això... xD!!

Esteboix ha dit...

juanma, vullgues o no tu eres un faller, el que passa es que ho sofrixes en silenci.

Arnau Boix i Pla ha dit...

Doctor Boix, em quede molt més tranquil, ara ja sé que és el que em passava estos dies.

Deu ser que tinc altes les petaendorfines, el mateix que em passa quan veig a un senyor d'estos del Partit Popular dient barbaritats a la tele, m'entren unes ganes de cremar i fer explotar coses... Per a què no hi haguen desagradables malentesos quan dic ganes de cremar em referisc a cremar-los el cotxe o els peus, per exemple. I quan dic fer explotar, vull dir que els posaria a tots juntets, com per a una foto, i faria explotar alguna cosa ben a prop, per exemple,... un cabàs de merda? Vaig a pegar-me un lingotasso de mistela i orxata a vore si baixe un poc les maleïdes hormones!!!! PUUUUUUUUUM!!!!