8.3.07

Notícies curioses

  1. Un robot no pot fer mal a un ésser humà o, per inacció, permetre que un ésser humà prengui mal.
  2. Un robot ha d'obeir les ordres dels éssers humans, excepte si entren en conflicte amb la primera llei.
  3. Un robot ha de protegir la seva pròpia existència en la mesura que aquesta protecció no entri en conflicte amb la primera o la segona llei.
Sembla que lo de les tres lleis de la robòtica ja no es tanta ciència ficció com semblava quan el professor les va inventar, els coreans estan treballant en un codi ètic per a previndre els abusos dels humans als robots i a l'inrevés, ací teniu la notícia.

"In god we trust"

Sembla ser que a la casa de la moneda dels USA tenen un ateu infiltrat, han fet una remesa de monedes d'un dollar sense el famós lema, aquestes monedes ja estan rondant per l'ebay, arribant als 530 eurazos la peça, ahi es na... Ací teniu la notícia.

I això és tot, que m'he de posar a curral i estic ací fent pavades, pròximament escriuré l'anunciat post sobre traduccions.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si totes les notícies foren com aquestes les assignatures de periodisme farien molt més goig

Esteboix ha dit...

Sí, en realitat el món seria molt més feliç...

Arnau Boix i Pla ha dit...

Menudos predicadors de l'estat laic i la llibertat religiosa, ja posats a ser irònics jo propose: "In War we trust", o el mateix, "In Bush we trust".
Motherfucking nigga'!

Anònim ha dit...

això vol dir que mai fabricaràn l'androide de metall líquid de Terminator 2? joder, no molava ni na...

pere ha dit...

Si és certa la meua teoria de què els Estats que més nomenen Déu són els més perillosos per a la humanitat, potser aquesta és una bona notícia que preludia la retirada d'Irak de les tropes invasores.