11.1.08

28 Días Después: Secuelas & Lobezno: Origen

La cosa va de còmics avui. Anit em vaig llegir un recopilatòri d'històries que ocorren abans, mentre i després de la peli 28 Días Después [28 Days Later, Danny Boyle, 2002] que fent gala d'originalitat han titulat 28 Días Después: Secuelas [28 Days Later: The Aftrermath, Steve Niles [1] & Dennis Calero [1], Diego Olmos, Nat Jones], hi han 4 històries diferents que expliquen l'origen del virus Rage (no sé com l'hauran traduït, possiblement Rábia) i la història d'uns supervivents que són portats a un camp de refugiats controlat per militars. La veritat és que m'esperava més del guió de Niles l'únic capítol que em va atraure va ser el tercer, Exterminio [Decimation], tant per la història que conta com pel dibuix de Nat Jones, tracta de com una persona normal, Hugh Baker, embogeix en perdre la seua família i en la solitud es dedica a caçar infectats amb equipament militar robat, però és troba amb un altre caçador, i en lloc de cooperar es dediquen a caçar-se mútuament. De les demés històries és que ni m'abellix parlar.

I en segon lloc aquest matí amb l'excusa de contestar la pregunta d'Artur (sí, podria haver anat dirèctament a la wikipedia, pero yo no soy de esas) m'he rellegit Lobezno: Origen [Origin, Paul Jenkins & Andy Kubert & Richard Isanove, 2001/02], és una sèrie de 6 còmics que conta el vertader origen de Lobezno, situat a finals del segle XIX. La veritat és que no té ni una mala història ni un mal dibuix i el resultat és una cosa prou decent que dona algunes sorpreses. M'ha agradat tornar-lo a llegir i m'ha picat el cuquet d'aquest carismàtic mutant, així que m'he posat a buscar la sèrie on Lobezno va al Japó crec que es diu Lobezno: Honor i és de Frank Miller, però no estic segur, algú (Artur) em pot dir si vaig ben encaminat? Hi ha algún lloc on apareguen els còmics de Lobezno en ordre cronològic del personatge?

Mare meua la marxeta que porte, no se si me posaré a estudiar algun dia o me passaré tot el temps escrivint favaes ací... A vore si aquest matí em dona per a fer algo de profit.

3 comentaris:

A. J. ha dit...

Dius bé, es Honor i és de Miller.

Esteboix ha dit...

Thankee, Sai

Paco Garcia Polit ha dit...

Si os referís a la miniserie en la que Lobezno y Kitty Pride está´n en Japón, creo que se llama simplemente "Wolverine & Kitty Pride" y está escrita por Chris Claremont (en la etapa en la que estaba en forma y al frente de los mutantes), con dibujos de Al Milgrom.

Creo que Forum editó en España la miniserie en formato tomo hace ya unos cuatro o cinco años (la compré, pero se ha perdido en algún rincón oscuro de mi cuarto y lo digo todo de memoria).

Saludets, Esteve. M'agrada el teu espai!

Paco