6.4.08

L'Església de l'Adveniment del Bosó de Higgs

Acabe de fundar una religió, millor que el Pastafarisme [1] [2] i millor que el Dudeism. L'Església de l'Adveniment del Bosó de Higgs.

Aquesta religió no adora a cap déu immaterial que va crear el món, es va cansar de jugar i es va tirar a fer la migdiada, no, en l'Església de l'Adveniment del Bosó de Higgs adorem al Gran Col·lisionador d'Hadrons [1] [2], que aquest estiu, o potser més tard, amb l'observació de la sagrada partícula es crearà un forat negre que catapultarà la Terra en tres direccions distintes a la vegada: la destruirà, l'enviarà al futur i la transportarà a una dimensió paral·lela, tot això sense partir-la, ni desdoblar-la, ni reproduir-la per mitosi. Aquest és el gran misteri escatològic de l'Església de l'Adveniment del Bosó de Higgs, s'anomena la Paradoxa de l'Escició Espai-Temporal, o PEET, perquè una de les pautes de l'Església de l'Adveniment del Bosó de Higgs és utilitzar sigles només quan aquestes siguen gracioses. El PEET, a banda de destruir la Terra, ens portarà a dos escenaris completament diferents, del futur adquirirem nous coneixements imprescindibles per a la nostra evolució, com per exemple la pornografia sensorial. A la dimensió paral·lela coneixerem als altres Jo, el qual ens servirà per a coneixer-nos més en profunditat i ser conscients de les notres possibilitats i les nostres limitacions. I inclús de la destrucció obtindrem coneixements, veurem la fi del món, el que ens servirà per a adquirir un major nivell espiritual.

Doncs bé, aquesta és la nova religió. S'accepten sacerdots, seguidors i subvencions.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja està, des de que vaig llegir tota la merda que ha inundat el teu cervell no m'he llevat la bata de laboratori de damunt, estic preparat per a seguir al Accelerador fins a la fi del món (fins a l'estiu, vamos)

Esteboix ha dit...

La força cinètica és gran en tu...

pere ha dit...

¡¡¡!!!¿¿¿???%%%&&&///$$$(¿?)

Ignatius J. Reilly ha dit...

Qué indecente blog