28.6.05

Otro dia mas en la viña del señor.

Ja m'he llegit dos tebeus, Blame! 1, com sempre Mr. Tsutomu Nihei no decepciona, m'encanten els seus dibuixos, se nota? i es que el manga en general...a mi ni tal ni eso, ni me va ni me ve, ni fu ni fa. Però és que el tipet este té "influències europees", que traduït significa que mola, que té un puntillo guai. Quan coloreja té un aire a Bilal que no s'ho creu ni ell, en lo que enllacem a l'altre: La orden de las falanges negras, d'Enki Bilal. Que sense ser per a tirar les campanes no està mal, va de que anys després de la guerra civil, un grupúscul de fatxes s'enjunten per a donar per sac (com sempre) i una brigada internacional s'enjunta una altra vegada (the reencuentro's) per a evitar-lo, com ja deia no és res de l'altre món, per a que Bilal es lluïxca ha de treballar soles [Ref.Cruzada: Trilogía Nikopol], a la que ho fa amb algun altre perd moltíssim, però bueno que se li va a fer.

També he vist Eduardo Manostijeras...molt guapa, m'encanta l'escena que s'enfada i va per ahi tallant-ho tot i rascant les parets, en definitiva, es un conte de puta mare.

Pues eso...sin nada más que decir...soles que porte una viciada al Guild Wars que no és normal...crec que vaig a matar uns quants bitxos.

[eixa gent que el llig...ejem...A VORE SI DEIXEU COMENTARIS...ejem]