4.11.05

Com vaig prometre ací estic, em vaig quedar comentant el tebeu de Mr.T, bàsicament és la introducció a la història, resulta que un xavalet es mor de sobredosi se Shaz-8 (no em pregunteu el que és...) i el doctor, que sap de que va el tema te por de dir-ho a la policia, perquè encara s'estima un poc els seus ossos, així que va a contar-li-ho a Mr.T que és una espècie de "vengador justiciero", i ahi se queda, a vore si puc aconseguir el #2 per un mòdic preu...tinc un controlat, però me l'han d'enviar dels EUA, així que no vull pensar el que me faran pagar de P&P, a vore si en trobe un altre...

A vore, més tebeus, Los tecnopadres, sí, d'acord, sona fatal, però es que el guió és d'Alejandro Jodorowsky, que és l'amo, és una altra sèrie a l'univers de l'incal (que jo sàpiga hi han 6 o 7 de l'Incal, 8 dels Metabarones i per ara 3 dels Tecnopadres). I això, no tinc ganes ara de contar-vos l'argument, només dir que Jodorowsky no m'ha defraudat i que el dibuixant ho fa prou bé, no tant com Gimenez als Metabarones, però prou bé. Ups! Ara que he anat a mirar el nom del tipo em trobe que són dos! El dibuix és de Zoran Janjetov i el color de Fred Beltran.

I per a acabar de parlar de vinyetes, només un frugal comentari a l'últim d'Astèrix...merda! Ja he acabat el comentari, bueno, només un apunt, a vore Albert, retira't ja...fa anys que se't van acabar les idees i els arguments, o busca't un bon guionista o com es diguen eixos que escriuen les històries, però per favor...preferixc que el cel em caiga al damunt del cap a vore un altre Astèrix com este...Per Tutatis! I no sóc l'únic: JABlog

Pof...ja está bé, no? a vore si trobe algú per a anar esta vesprada/nit a vore La Novia Cadáver i demà comente eixa i Serenity, que la vaig vore el dilluns.

1 comentari:

JUARMANUE ha dit...

OSTI ESTEVE, JA HAS VIST LA NOVIA CADAVER?? JO LA UIK VORE TIU!! SI L'HAS VIST I LA VOLS TORNAR A VORE AVISAM I JO T'ACOMPANYE!!! I RES, QUE CONTINUE EN EL BLOG HE!! JAJAJAJAJA. JA XARREM DE TOT EL QUE TENIM QUE XARRAR, AGUR!!