3.11.05

Casi un mes ja, eh? però que li anem a fer... Vos preguntareu perque he tornat, doncs un poc de tot, ahir juanma em va dir que anava a actualitzar el seu blog una vegada al dia... jajajajajajajajajajajajajajaja... i que més? dos setmanes t'he donat, si ho compleixes te convide a algo...no se...diguem, un xiclet? un premi simbòlic per premi al cap i a la fi. I avui Marisa ha començat un altre blog per ordre de Rosanna Mestre, que els ha fet fer-lo a ya.com, un lloc regulero, millor que els espais msn, però regular, que per a llevar la publicitat hi ha que pagar! Havent-hi coses gratis i millors! No vaig a parlar més de Rosanna que si no a l'any que ve em suspendrà ;-) que Marisa m'ha ficat als enllaços... Doncs per eixos dos fets m'he animat a tornar a escriure.

I ara ve quan pense en un tema per a avorrir-vos, a vore...quines frikades he fet ultimament...osti sí! M'he pillat un comic de Mr. T a l'ebay, va de....

Ho senc, però Pere em crida a sopar, que avui l'ha fet més prompte el traïdor, jo contava encara amb un quart d'hora i m'he quedat a meitat. Demà més sense falta.

1 comentari:

JUARMANUE ha dit...

OSTI ESTEVE, SE M'OBLIDA DIRTE QUE TINC UNA XAPA DE M.A. TIO!!!!
AVORE SI DEMA ABANS D'ANARME'N A BRONCHALES TE LA PUC ENSENYAR TIU JAJAJAJAJAJ!!!! I RES NOI, QUE HE INTENTAT LO DE LES FALTES PERÒ... JAJAJAJJA, JA COMENTARAS ALGUNA COSETA, AGUR KALAMAR!!