28.2.06

La veritat es que no, no me canse dels teus comentaris, això faltaria, sent l'únic que diu alguna cosa... si és que ni fent polèmica escriu la gent. Exemple: Ve ahir Arnau a casa i me diu: "he llegit el teu blog"... FILLDEPUTA! (hi ha que dir-ho més) però escriu comentaris, que per a això estan! Un altre exemple: Lara, de Petrés, igual, me va dir que de vegades entrava, pues a escriure caracollons! De Guillem, ja ni parle, no?

Va a resultar que mig món llig el blog però ningú diu res, que d'acord, moltes entrades són males de comentar si no has llegit el llibre del que parle i això... però precisament esta... diràs que tothom deu tindre alguna cosa que dir, no? Sumar-se a la depressió col·lectiva, donar ànims, amenaces de mort... EL QUE SIGA!

Mira per on, estava escrivint açò als comentaris però ho vaig a publicar en gran, a vore si la gent es dóna per al·ludida.

4 comentaris:

A. J. ha dit...

tranquil nene, que te fiquem un comentari o dos...
si es que mig Sagunt llig el teu blog, pero la perreria humana pesa més que la consciència de l'individu.
vinga va, d'ara en avant intentare contestar algo (i actualissar el meu blog, que ja toca...)

the squid | un calamar ha dit...

tens raó nano. Un blog no ho és sense la participació de la penya!

Des d'ací enviar-te una amenaça de mort...ejem ejem...vull dir..una felicitació pel blog xD

au kku

unkalamar

Esteboix ha dit...

estooo... i tú d'on ixes?

the squid | un calamar ha dit...

eys! perdona, no m'he presentat, sóc un calamar de sagunt i t'he trobat de conya...i dic mira, pase per ací i salude a gent del poble.

salut