7.2.07

Peluses

Hola amics, feia temps ja, eh? Estic acabant exàmens, tinc un demà i prou, la veritat és que no me puc queixar d'exàmens, al més díficil he tret un 6'5...

Però no era això el que volia comunicar, resulta que aquest matí fent el repàs a la blocosfera m'he enterat que JAB s'ha posat a regalar el originals dels dibuixos que publica al bloc del niño gilipollas que quería volar, la cosa és fàcil, s'ha de ser el primer en comentar l'article seguint unes Normes Mínimes de Comportament. Em senc feliç de comunicar que he estat el guanyador del dibuix Pelusas, del post d'avui, un dibuix original i dedicat per l'autor, que està preparant una segona entrega del magnífic còmic, que espere que ixca al mercat promte, és més, espere que ixca abans del Saló del Còmic, així si vaig (i ho intentaré, que va Bilal) me'l podrà signar també, i completaré la col·lecció de gilipollaes, encara que el correu que m'acaba d'enviar confirma les meues sospites, sembla que està prou a mitjes i que la falta de temps impedeix anar tan ràpid com desitjariem. De totes maneres, l'esperem impacients.

I per despedir-me, aprofite per a saludar al meu tete, que s'ha pujat al carro de la blocosfera, ànims i a seguir escrivint!

3 comentaris:

Arnau Boix i Pla ha dit...

Ie Maradona, ja era hora que tornares, que ara que començava jo, no tenía ningún mentor actiu...
No sé qui està més colgao, si el JAB eixe o tú, perquè anda que el comentari que li has deixat... Això sí, és mereixedor del premi aconseguit. Propose fer un concurs de peluses amb distints premis: per a la mes gran, per a la que mes pesa, la més veloç o la més ajquerosa.
Per cert gràcies per la propaganda, és gratis?

Anònim ha dit...

Ja era hora ja!! i damunt tornes amb un notición!! ke pajaro! ke si bones notes, ke si pelusilla, ke si salon del komik... kollo!! bueno ke avore si seguim enteranse de cosetes ke te passen...
el blogadicto... JUARMANUÉ!

Anònim ha dit...

Avísame cuando te llegue el dibujico!

Gracias por la publi. A ver si todo va bien y el añoñ que viene nos vemos en el saló de Barcelona.