28.5.07

Exili

Bueno, els resultats estan a la vista de tots, després del d'anit només em queda declarar l'exili. Des d'ací vaig a fundar la República Dispersa Independent Valenciana (açò últim estic dubtant en llevar-ho, vista la intel·ligència col·lectiva dels valencians) amb primer territori i capital provisional al Cantó Confederat Familiar Pla i Boix amb coordenades físiques aproximades 39°40'42.55"N, 0°16'20.21"O, situat en el pla polític al número 14 del carrer de la Rosa a Sagunt, 46500 (València).

Em declare president fundador no electe fins que es celebren unes eleccions democràtiques (i assenyades) i s'elegisquen unes corts constituents.

La condició de dispersa implica que el territori de la RDIV no està unificat, per la qual cosa és possible declarar cantons, prefectures, municipis, pedanies, comarques o inclús parròquies arreu del món amb un grau d'adhesió lliure a la RDIV.

La considere indepedent perquè no depén políticament dels governs (estatals, autonòmics o locals) dels territoris que l'envolten, encara que està permesa la lliure circulació de persones, animals o coses.

Es despedeix de vosaltres Esteve Boix i Pla, president fundador no electe de la República Dispersa Independent Valenciana i governant del Cantó Confederat Familiar Pla i Boix.

7 comentaris:

Arnau Boix i Pla ha dit...

Creat el primer Cantó satèl·lit de la Confederació Pla i Boix.http://plaiboix.blogspot.com/2007/05/men-vaig.html

Anònim ha dit...

Jo també m'adherisc creant el Cantó de Catarroja, a l'Horta Sud de de la RDIV, l'ex País Valencià (molt a prop del hiper PAI del Nou Mil.lenni que està apunt d'aprovar-se en plena zona d'horta)

Salutacions.

pere ha dit...

Quan el mal ve d'almansa, a tots alcança. Fa 300 anys que els
valencians/es ho sabem això. I quan la manipulació
ideològico-informativa es barreja amb l'aborregament del personal i
s'hi afegeix la incapacitat de l'esquerra per il·lusionar, passen
maleses com aquesta. D'altra banda, una democràcia dejuna del sentit
crític col·lectiu per manca de conreu del propi raciocini, pot
esdevenir en perillosos cabdillismes. Aquesta és la feblesa de la
democràcia i els qui ens l'estimem sabem que el pensament és tan
important com el vot. Els qui estaven preparant oposicions a advocats
de l'Estat mentre altres lluitavem contra el franquisme no ho valoren
això i pensen que la democràcia consisteix només que els voten (a
ells, naturalment) cada quatre anys. En fi, disculpa aquesta desviació filosòfico-estratègica. De moment, em demane una plaça de "sereno" a la RDIV. Ei, si pot ser

Vent d Cabylia ha dit...

A la Barceloneta (Barcelona, Catalunya, eixa cosa que ataca els valencians constantment) hi haurà un altre Cantó de la República Dispersa Independent Valenciana.

Vicentb, Cantó de la Barceloneta confederat a la RDIV

Anònim ha dit...

segur que si! molt fort tio.. encara flipe tant.

salut!

Anònim ha dit...

Esa vist que la democracia no mola tio... Hauriem de presentar-nos amb el RDIV dins de 4 anys i vories com traiem 6 consejals, kom segregacio! si sols votem a les cares tio! vols ke ho prvem??

B7s! juarmanué!

Anònim ha dit...

Ja no actualitzes?