22.2.08

Tin Man

No dec escarmentar, perquè l'altre dia vaig vore una altra produció de Sci-Fi. Aquesta vegada una minisèrie, Tin Man [1] [Nick Willing, 2007], feia temps que la tenia ahi guardada, i aprofitant que els Sopranos anaven a baix ritme me la vaig vore. Són tres capítols d'hora i mitja i és una adaptació lliure del mag d'oz, una adaptació steampunkitzada [1]. La veritat és que no es per a tirar coets, la traslació de moltes coses és massa evident, sembla que tot OZ (Outer Zone) no és molt més gran que una comarca, alguns actors (no tots) son reguleros i ja posats a steampunkitzar jo haguera optat per eliminar tot l'aspecte màgic i gastar més maquines xungues, però per a ser de Sci-Fi és prou decent. A pesar de tot el que puga dir, va estar nominada per alpremi de Millor Pel·lícula feta per a Televisió del Broadcast Film Critics Association, que no sé quina importància deu tindre, però algo deu valer, no? I a més va ser tot un èxit d'audiència per al canal. Total, que està bé per a passar l'estona, pot ser un poc massa llarg, però es pot vore sense que se't cremen els ulls.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que no hi ha per a tirar cohets? Però tu has vist com està Azkadelia? Mare de deu, si cada volta que eixia amb eixe corse a mi m'agafaba algo...
P.D. Pareix que tu i jo ens coordinem per a vore les coses, perque jo la vaig vore aquest cap de setmana...

Esteboix ha dit...

Jo no he dit res de les actrius... ni dels seus corsés... Encara que si te dic la veritat m'agrda més la que feia de DG (que també feia de trillian en l'autoestopista), encara que siga menys espectracular.