25.5.07

F de Freak

Sóc freak? La veritat és que m'ho han dit vàries voltes, fins i tot ma mare, que ja es dir. Ja vaig escriure sobre açò fa exactament un any o siga que intentaré no repetir-me. Com ja sabreu molts de vosaltres tal dia com avui de fa 30 anys es va estrenar Star Wars (després anomenada episodi IV: Una nova esperança) als Estats Units d'Amèrica, i l'any passat algú va decidir que avui es celebrara el Dia de l'Orgull Friki, la pregunta és: ¿què és ser friki?

Segons la definició estàndard el friki és aquell que té costums estranyes per a la majoria dels mortals i s'obsessiona amb elles. Potser un poc d'això si que tinc, però sobre tot, crec que per a ser friki t'ho han d'haver dit els teus amics i familia.No te gràcia, per exemple, jugar a warhammer si tots els teus amics ho fan, això et converteix en 'normal' en el teu entorn, ja no tens el punt estrany, ja no eres un freak.

Aquest any, per a celebrar el dia de l'orgull friki vaig a publicar la meua Freakoteca (té l'aspecte per defecte, a vore si este estiu li done una altra pinta...), per ara només té la biblioteca i la devedeteca, la comicteca la introduiré després dels exàmens. Així, tothom podrà vore als morosos o demanar-me coses, que la cultura està per a compartir, no?

Pues això...

FELIÇ DIA DE L'ORGULL FRIKI

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ais Esteve! O ara o mai. Jo t´ho dic, m´exilie..

salut y adeu PP

Esteboix ha dit...

Xiquet, portem dient o ara o mai des de fa ni se sap... potser podriem anar canviant la consigna, que ja es fa viejuna...