16.8.05

Hay que ver quant de temps que no escrivia, però clar, és que estava de vacances...ara tornant a estudiar me tornen a entrar ganes d'escriure torpedaes. Des de que no he escrit han passat mogolló de coses, he anat a la campus party, ...

1.- CAMPUS PARTY, és ni més ni menys que una concentració de gent amb el seu ordinador, on fan conferències sobre ordinadors, competicions d'ordinadors i hi ha un ample de banda QUE TE CAUS DE CUL... Les conferències supose que estarien guai...però o saps del tema o no t'empanes de res com me va passar a mi en un parell de les que vaig anar...però molt guai, l'any que ve espere tornar però amb més gent...a vore si algú s'anima!

de vacances al pirineu vasc, ...

2.- NAFARROA, de puta mare, una fresqueta boníssima, uns paisatges guapíssims, el menjar guai i el patxaran insuperable! Crec que en ma vida havia escoltat parlar tant en euskara, allà per on anaves ningú parlava en la lengua del imperio! me entraban ganas de cortar cabezas y explicarles a esos putos vascuences que viven en ESPAÑA! ui perdó que me salta la vena reaccionaria...quita bixo! L'Arnau es va comprar una guia de conversa euskara-castellà, però nomes vam arrivar a kaixo, agur i bi garagardo, mesedez... xD.

he vist dos peliculons i ...

3.- CHARLIE Y LA FÁBRICA DE CHOCOLATE, Tim Burton s'ha lluit, JohnnyDepp el amo i Danny Elfman se sale! Menció a banda a Deep Roy (aka oompa loompa) que va rodar tots els seus personatges i després ho van montar tot junt, o siga que nada de enanitos ballant i posar-los la cara del senyorito ho fa tot ell el tunante. I la pelicula en si bonitisima, els personatges aconseguits, la història bona (com el llibre de Dhal), el tractamnent visual molt bo, tot son bones paraules per a aquesta peli, volia ficar algun però, però no el trobe... Tindrà algo mal fet?

4.- SIN CITY, del director de bodrios com spy kids (1, 2 i 3) i de pelis com Desperado i la part de Four Rooms que ix el Banderas, Sin City (visto lo visto) deu ser el summum de la seua carrera, el punt més alt. Ja que, arriscant-me a ser linxat, la posaria al costat de Pulp Fiction (hauria de tornar-la a vore, però la primera impressió és eixa), per a resumir és una peli de tipos duros, tipas duras i violència. El tractament visual m'encanta, tota la peli en blanc i negre resaltant certs objectes amb color...els actors? Bruce Willis, Benicio del Toro, Mickey Rourke (que no el conec però se veu que era famós als 80) i.... TIES! unes ties d'impressió...no se salva ni una! En definitiva, s'ha de vore, igual que charlie.

m'he llegit 1984.

5.- 1984, impressionant, George Orwell retrata com creu que serà (o com no voldria que fos) el món a 1984 (l'any que vaig nàixer), és un món sense futur, on la llibertat de pensamen està suprimida, sempre estàs controlat per un personatge anomenat el Gran Germà, on existix una guerra continua irresoluble per a mantindre l'economia i i el pensament dels ciutadans agafat i on els politics mentixen, saben que mentixen i es creuen les seues pròpies mentides (doblepensar, que diu Orwell), vos sona alguna cosa? La història tracta d'un tipo (Winston Smith) que se n'adona d'açò i intenta entrar en una societat secreta contra el sistema... no digo más per si algú se'l vol llegir, encara que el final és completament previsible. No li lleva ganes a la lectura. S'ha de llegir.

Ale ja m'he cansat per avui...