23.8.05

No sé perque, però tinc la sensació de que el blog este està degenerant massa... a més de que em fa l'efecte que ningú el llig...Houston Houston tenemos un problema! Alguien me recibe? pues això, que res, nada, nothing, niente. De totes maneres me la suda, vaig a seguir escrivint per a esporgar els meus dimonis interiors. Toma frase!

Anit me vaig acabar El Portador de la Noche, una novela bastant xunga basada en l'univers de warhammer 40.000 (40k d'ara endavant), com a primera valoració diré que si no t'interesa el 40k fuges de la seua lectura, i si t'interessa, probalement també... L'argument deixa bastant que desitjar: es descobreix una traició a un planeta imperial, i s'envia a un agent imperial acompanyat d'una companyia d'ultramarines per a resoldre'l. Punt. En realitat te un poc més pero no dic res que si algú el vol llegir li'l cague. La novela en si esta plena de batalles i tortures explicitissimes on visualitzes fins les gotes de sang que esquitxen la paret, que no estaria mal si foren poques, o inclús vàries...però la meitat sobren. El punt a favor? L'estil simple, que es deixa llegir ràpidament i enganxa bastant.

Bueno, res mes per avui, bueno si... No em puc despedir sense enllaçar amb aquesta pàgina que la gaudiu...

3 comentaris:

JUARMANUE ha dit...

Q KLASSE DE NOVVELES LLIGES TU TIO?? ME TENS Q PASSAR UNA AVORE SI ME ENGANXA, Q AMI AIXÒ DE LA SANG SAVES Q ME TRIUNFA DX!!
ALE NENG, I NO DIGUES Q NO HO LLI G NINGÚ Q TENKIVOKAS!!

Esteboix ha dit...

Aceptamos Juanma....

JUARMANUE ha dit...

per cert la page isa del xorbo q idolatra als camela se sale XD!!!